U pravnoj borbi u vezi sa starateljstvom nad sinom Aleksandrom, popularna pjevačica Severina Kojić jučer je izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Prema odluci suda u Zagrebu, sin je pripao ocu, a ogorčena pjevačica prvi put se oglasila nakon svega.

“Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko natipkao u riječi koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali,znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dva puta mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi”, napisala je Severina.

Emotivnim riječima koje je posvetila sinu Aleksandru ni tu nije bio kraj…

“Opet ćemo se mi uspavljivati svaku večer, a o tome će odlučiti ‘gospodin vrijeme’. Do tada, mama je uvijek uz tebe i ovo ce brzo proći sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasnit šta se jučer desilo, imali smo puno važnijih stvari. Gledali smo ‘Toy story 4’ pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog i nije bilo vremena za tugu ni za objašnjenje. Morala sam te odvesti. Išli smo sa osmijehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama. Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu ‘hrvatsko pravosuđe’. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka. I oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine”, napisala je Severina.

Prema pisanjima hrvatskih medija, oko 20:10 sati iz Severininog stana u Zagrebu sinoć su izašli pjevačica, njen sin, suprug Igor i još jedna ženska osoba. Nakon što su dječaka ostavili ocu, Splićanka je u roku od 20 minuta utrčala u kuću da je komšije ne bi vidjele.

By resad

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.