Austrijska Agencija za zapošljavanje, koja je specijalizovana za pronalaženje poslova u hotelima sa četiri ili pet zvezdica objavila je konkurs u kojem traže veliki broj radnika.

Ogromna potražnja radnika u OVIM PROFESIJAMA

U OVOJ ZEMLJI možete zaraditi preko 6000 evra mesečno: Nedostaju im zaposleni, a plata stalno RASTE

Kako je objavljeno, ovog puta traže se zaposlenici koji će obavljati poslove kuvara, konobara, recepcionera, sobara, kozmetičara, fizioterapeuta ili masera, a osnovni preduslov je poznavanje nemačkog jezika.

– Kuvari  mesečno mogu zaraditi od 1.600 do 1.900 evra neto plate u zimskoj sezoni, a sobarice oko 1.400 evra. Konobari i recepcioneri, odnosno radnici koji su u kontaktu sa gostima, moraju jako dobro poznavati nemački jezik, dok bi kuvari i sobari trebalo da znaju osnove – pojašnjava se u ovom konkursu.

Radna mesta uglavnom su otvorena u Tirolu i Salzburgu, a plata zavisi od toga da li je reč o sezonskom poslu ili stalnom zaposlenju na neodređeno vreme. Osigurani su smeštaj i hrana, a zaposleni dobijaju 13. i 14. platu.

Prvo je potrebno da nađete odgovarajućeg poslodavca u Austriji koji želi da vas zaposli. Onda trebate preko raznih sajtova za zapošljavanje da nađete odgovarajuće zanimanje za vas, a preporučuje se da uzmete posao koji je na listi deficitarnih zanimanja jer na taj način lakše dobijate posao.

By alen

8 thoughts on “Austrija nudi posao: Potrebni radnici, plate do 1.900 evra plus zagarantovana 13. plata, a to nije sve”
  1. Radim kiro praktiku, masažu i bio terapet sam. Ako Vam je šta potrebno od navedenog, kontaktirajte me. Pozdrav.

  2. Zanima me za kuhara sa diplomom .a isto radim kao picca majstora sa dobrog iskustva .internacionalna kuhinja.mediteranska.balkanska kuhinja.ako ima samo ozbilnje ponude.jezik delamicno italjanski.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.