Jedan od najboljih poslova u ovom prijelaznom bio je dolazak Hamesa Rodrigez (James) u Everton.  Klub iz Liverpula iskoristio je situaciju u kojoj se našao 29-godišnji Kolumbijac i činjenicu da ga se Real Madrid htio riješiti i odmah doveli Rodrigeza.

Kolumbijcu za sada ide dobro, njegov klub je na prvoj poziciji, ali je u gradskom derbiju protiv Liverpula dobio nezgodan udarac u testise. Oporavak mu je potrajao nekoliko dana, a na Instagramu je objavio kako se liječi uz pomoć uređaja Normatec i kako se terapija primjenjuje na zahvaćeno područje kako bi olakšala protok krvi kroz vene povezane s muškim reproduktivnim organima. 

Ubrzo su mu se putem društvenim mreža s dobrim željama za oporavak javili mnogi, među njima i Kendra Lust, poznata glumica iz filmova za odrasle.

– Jao, nadam se da si dobro, napisala je Lust, prenosi “Gol.hr”. 

Prije dvije godine njih dvoje dospjeli su na naslovnice kada su se njih dvoje navodno družili nakon što se Rodrigez razveo od supruge. Kendra ima 42 godina, a li je i dalje jedna od napopularnijih osoba u svijetu filmova za odrasle.

By halid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *