O ovoj fotografiji izvijestili su brojni mediji, a ona je rekla kasnije da je sve nastalo kao “sprdnja”

Kasima Hodžić, kandidatkinja stranke PDA u Živinicama, tokom predizborne kampanje za Lokalne izbore 2020. godine popela se na banderu kako bi se slikala pokraj svog plakata – zbog čega je završila na naslovnicama brojnih medija u BiH i regiji.

Ona je na to doslovno odgovorila, podsjetimo, da je sve nastalo kao “sprdnja”.

“Slika je nastala čisto iz sprdnje dok sam lijepila plakate za svoju predizbornu kampanju. Pošto sam veliki humorista mislila sam da se našalim na svoj račun i objavim ovu sliku kao vid šale i zezancije isključivo na svoj račun. Međutim, naišla sam na dosta dosta pozitivnih komentara, ali i onih negativnih. U svakom slučaju, hvala svim stranicama i portalima na objavi moje slike, jer su mi priuštili besplatnu reklamu”, rekla je tada i dodala:

“Dobro sam se nasmijala komentarima i dobrim i lošim. Hiljadama zahtjeva za prijateljstvo i hiljadama poruka nije malo, znam da su mnogi tu zbog objava sa stranica humorističnog karaktera. Zahvaljujem se na dobroj i lošoj reklami, jer i loša reklama je dobra reklama. Iskoristiti ću ovaj trenutak pa da se predstavim narodu i iskoristim svojih 5 minuta.”

By halid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *