Tridesetogodišnja Summers VonHesse je dugo tražila fin posao, a kako ništa nije uspjela da nađe, došla je na jednu ideju koja joj je promijenila život iz korijena.

Amerikanka Samers Von Hese se prije osam godina udala, a odmah nakon ulaska u bračnu zajednicu, pokušala je da pronađe posao.

Nažalost, ona nije uspjela u svojoj namjeri, bar ne što se tiče regularnog posla, pa je Sames bila prinuđena da pronađe neki vid zarade.

Ona je tako pronašla jedan specijalizovan sajt, na kome je počela da postavlja svoje golišave fotografije, na osnovu kojih zarađuje više od 5.000 dolara mjesečno.

– Prije osam godina sam se udala i od tada nisam radila. Presrećna sam što uprkos tome doprinosim kućnom budžetu, iskrena je Summers.

Cijena zavisi od golitinje koje mušterije žele da vide, a zanimljivo je da joj u ovom poslu pomaže njen muž, koji je svakodnevno fotografiše.

Summers ima dvoje djece, a želja za ovim poslom se javila upravo poslije porođaja, kada je bila nesigurna i nezadovoljna izgledom svog tijela. Kako kaže, fotografije su joj pomogle da prihvati svoje mane.

Što se tiče posla, kaže da kada djeca odrastu reći će im za svoj posao, jer nema čega da se stidi.

– Želim da shvate da je ljudsko tijelo lijepo i da nema razloga da ga se stide. Ako bi oni sami željeli da se bave ovim poslom, ja ne bih imala ništa protiv, istakla je ona.

By alen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *