Jedan muškarac u Rusiji uhapšen zbog sumnje da je ubio i odsjekao glavu dječaku (6) kuhinjskim nožem. Za to vrijeme se dječakova majka bila u bolnici, gdje se po šesti put prođala.

Mediji prenose da se dječakova majka (36) porađala, a da je za to vrijeme njenog sina u porodičnoj kući u gradu Engeljs trebao da pazi Sergej Podgornov (47).

Kada se dječakov očuh Mihail Grušin (33) vratio kući, zatekao je stravičan prizor. U kuhinji je pronašao obezglavljeno tijelo mališana.

Policija je privela Podgornova, a on je prvobitno rekao da se ne sjeća da je djetetu odsjekao glavu. Potom je ispričao kako se odigrao zločin.

  • Izašao sam na trem ispred kuće i zapalio cigaretu. Kada sam se vratio nazad, popio sam još jednu čašu pića i onda sam shvatio šta sam uradio. Izašao sam napolje da sačekam policiju – ispričao je Podgornov koji je po svemu sudeći bio pod uticajem droge i alkohola.

Dječakova starija sestra, Arina Kuznjecova (15) kazala je da je mališan bio peto dijete u porodici, prenosi britanski San.

Elena je za stravičan zločin saznala u porodilištu. Predstavnici vlasti su pokušali da govore sa njom u vezi sa sahranom njenog sina, ali im nije bilo dozvoljeno da uđu u ustanovu zbog mera protiv korona virusa, prenosi Kurir.

Osumnjičenom za ubistvo prijeti zatvorska kazna od 15 godina.

By alen

One thought on “HOROR: PIJAN I DROGIRAN MUŠKARAC ODSJEKAO GLAVU DJEČAKU KOJEG JE ČUVAO, DOK MU SE MAJKA PORAĐALA U BOLNICI”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *