Svi ljubitelji vina vjerovatno ne bi imali ništa protiv toga da godinu dana provedu u sunčanom vinogradarskom kraju, bez da plaćaju smještaj i uživaju u svim pogodnostima rezidencije. Zapravo, za neke sretnike ovaj scenario može postati realnost. To važi za one koji mogu da se prijave na konkurs koji je otvorila jedna vinarija u Kaliforniji.

Ova vinarija iz Sonoma okruga u potrazi je za kandidatima koji žele da rade iz vinarije za oko 10.000 dolara mjesečno, uz godišnju zalihu Murphy Goode vina, morate imati više od 21 godine i dozvolu za rad u Sjedinjenim Američkim Država.

Kako stoji u zvaničnom opisu posla: “Imamo posao koji će vas odmah katapultirati u vinsku stratosferu. Da li se oduvijek željeli da živite u veličanstvenom Sonoma vinskom okrugu, sa platom od 10.000 dolara i bez plaćanja stanarine? Želite da promijenite svoju karijeru i pratite svoju strast? Da li vas riječi kao što su Kaberne, Roze ili Šardone ispunjavaju toplinom?”

Pored vinskih dužnosti, posao će takođe sadržati “usmjeravanje vaše karijere/života kako biste kreirali avanturu koju ćete zauvijek pamtiti u vinskoj industriji, dobili snažno znanje na temu vinograda, proizvodnje vina i vina generalno”.

POGLEDAJTE :

By halid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *