Skandalozan snimak sa broda na kome se odigrala žešća bahanalija, pojavio se na društvenim mrežama, a svako ko je video ovaj prizor u Beogradu, blago rečeno, zanijemio je!

Naime, usred bijela dana, ispod Novog željezničkog mosta, nasred Save, grupa muškaraca i golih žena priredila je predstavu, ali samo za punoljetne!

Kako se može videti na eksplicitnom snimku, dok su muškarci sjedili na palubi rentiranog broda jedne beogradske firme, gole žene su ih blago rečeno zabavljale, plešući u toplesu u njihovim krilima, a da li je ostalo samo na plesu to procijenite sami.

U pitanju su strani državljani i njima je brod bio regularno rentiran na dva sata. Isplovili su, prošli Most na Adi i kapetan je nakon 40 minuta primijetio da se oko njega okupljaju brodovi, nije znao šta se dešava i kada se okrenuo imao je šta i da vidi. Sve je to trajalo tri, četiri minuta i tako je nastao snimak. Brod koji ima 15 tona ne može tako brzo da se zaustavi, on je umirio plovilo, ustao sa pozicije i uveo djevojke da se obuku, zatim je okrenuo brod i vratio ga u pristanište. Tu je vožnja bila završena – rekli su nam iz firme koja rentira brodove, dodavši da su ljudi najnormalnije ušli na brod sa djevojkama i da ništa nije slutilo na to da će nešto kasnije doći do perverzije, piše Espresso.rs.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE

By halid

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *